Bloggintresserade

tisdag 28 maj 2013

Fisket i Simrishamn

Har varit sparsam med inlägg både pga tidsbrist , mycket jobb och lite uppgivenhet. Jag var dock ute sön-tis med blandat resultat. På sön så var vi med i tävlingen men hade bara en att väga in så då beslutade vi att inte åka in utan istället fortsätta fiska eftersom vi inte hade något med en bra placering i tävlingen att göra. Jag hade med mig Patrik (Mr Trophy Spoon) och Kjell från Brunflo Sport och Fiske och vi hade blåst inne tor-lör så vi var taggade som faan men tyvärr så blev det bara en till sent på dagens slut.
På måndagen så blev det dock lite bättre med 2 på 11,5 kg och ett par mindre. Grattis till PB för Patrik och Mats. Tisdagen var märklig då Mats och jag fick 2 snabba på morgonen på ca 8 och 13 kg på flasher och stive men sen var det stendött förutom ett riktigt bra påslag som tog ca 120m i ytan och var med ca 10 min men klev av , en riktig tokrusning som bara vandrare gör. Sen var det helt stendött.  Inte så förvånande om man tänker på de senaste årens sensäsong då fisket snabbt ändrat sig till riggfiske med flasher och bäst på betena ovanför flashern. Enligt samtal med de som varit ute på havet de sista dagarna så håller fisket i sig som det gjort de sista åren , bla så har Lars Post utmärkt sig med ett par fina laxar på över 16 kg!  Förra året så var det fiske långt in i juni för dom som fiskade rätt.
Tack Patrik , Kjell och Mats för några bra dagar på havet och några kul dagar på land.

Har idag suttit och gått igenom Hav & vattens beslut om trollingfiske och konstaterat några tråkiga saker. Ska lägga lite mera tid på detta de närmsta dagarna och återkommer med mera fakta om detta.
Förvänta er dock inte några glada nyheter angående detta idiotiska förslag!

Med vänlig hälsning Patrik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar