Bloggintresserade

måndag 18 oktober 2010

Hemma igen


Gick inte att blogga från mobilhelvetesjäveln igår så rapport kommer här: SKIT! Ja det beskriver ganska bra hur fisket gick för oss....men vi fick iallafall ett par godkända och slutade på 22a plats så det kunde ha varit värre.



Vi vill iallafall säga stort grattis till alla pristagare och speciellt till Team Berggren som blev totalsegrare i Nordiska och Levin för största fisken och segrare i Sunnanåträffen. Och även om fisket inte gick så bra så har vi haft väldigt trevligt i båt och stuga. Tack Lars-Magne för att vi fick följa med i din nya fina Beason , tack Martin , Roger tvålkopp med besättning , Trassel o co för trevligt sällskap.
Nu blir det jobb fram till torsdag då jag och Mats åker ner till Simris och kör med Martin i 3 dagar. Anledningen till att vi inte kör med vår egen båt är att den är på renovering , just nu så håller Rizze på att byta ut all el i båten och sen ska den vidare till lite plastning , durken har blivit lite sliten och spruckit (på Mickes sida såklart). Hoppas på en mild vinter nu så det blir mycket fiske i Simris.
Mvh Patrik & Micke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar