Bloggintresserade

lördag 30 oktober 2010

Johnny storfan har tagit båtrekord igen!


Stort grattis till min gode vän Johnny Storfan som slagit båtrekord igen med en öring på 4,7 kg! Bra jobbat speciellt med tanke på det nedåtgående fisket i Storsjön. Själv sitter man hemma och surar efter att ha blivit bortblåst igen i Simris , vågar inte chansa med den prognosen. Nästa helg kommer Ogge och Inger och hälsar på så då blir det annat men helgen efter är det planerat Simris om vädret tillåter. Återigen grattis till Johnny som har kämpat till sig ett nytt båtrekord!

lördag 23 oktober 2010

Lax i båten!


Mats första insjölax på 4,6 kg. Grattis!

Mats drillar


Lite gäddvarning på denna

Allt ute


Kapten Charlie ser hoppfull ut. Premiär för mig i Ogopogobåten , ordning och reda är det iallafall. Återkommer med rapport.

fredag 22 oktober 2010

Inget Simris


Simris blåste bort denna helg så vi siktar på nästa. Men som tur va så ringde min gode vän Charlie (se bild) och frågade om jag ville komma ner till Kållandsö och fiska lör-sön så vi åker ner. Fisket har ju inte varit på topp i Vänern men det är iallafall bättre än och sitta hemma.

måndag 18 oktober 2010

Hemma igen


Gick inte att blogga från mobilhelvetesjäveln igår så rapport kommer här: SKIT! Ja det beskriver ganska bra hur fisket gick för oss....men vi fick iallafall ett par godkända och slutade på 22a plats så det kunde ha varit värre.



Vi vill iallafall säga stort grattis till alla pristagare och speciellt till Team Berggren som blev totalsegrare i Nordiska och Levin för största fisken och segrare i Sunnanåträffen. Och även om fisket inte gick så bra så har vi haft väldigt trevligt i båt och stuga. Tack Lars-Magne för att vi fick följa med i din nya fina Beason , tack Martin , Roger tvålkopp med besättning , Trassel o co för trevligt sällskap.
Nu blir det jobb fram till torsdag då jag och Mats åker ner till Simris och kör med Martin i 3 dagar. Anledningen till att vi inte kör med vår egen båt är att den är på renovering , just nu så håller Rizze på att byta ut all el i båten och sen ska den vidare till lite plastning , durken har blivit lite sliten och spruckit (på Mickes sida såklart). Hoppas på en mild vinter nu så det blir mycket fiske i Simris.
Mvh Patrik & Micke

söndag 17 oktober 2010

Nya beten till nya platser


Vi får se om det hjälper , snart start. Återkommer i eftermiddag med rapport.

lördag 16 oktober 2010

Det Blev en idag


16e efter dag 2 , inte vad vi hade tänkt men det kunde ju vara värre!

Ny dag


15e plats efter gårdagen efter en liten lax i sista minuten. Team Trassel o co ser iallafall glada ut. Nya tag nu och rapport senare.

fredag 15 oktober 2010

Allt ute


Kapten ser nöjd ut. Återkommer i eftermiddag med rapport.

torsdag 14 oktober 2010

Lars-Magnes nya Beason


Riggat och klart för Nordiska. Nu blir det lite hälsokost....hehe

Tillbaka på brottsplatsen


Framme i Mellerud och börjar med att besöka hälsokostaffären. Det är viktigt att inta rätt näring när man ska köra trollingtävling i 3 dagar.

lördag 9 oktober 2010

Öring


Lekfärgad på 3+ som fick simma vidare. Planterad men välväxt och felfria fenor , kul!

Havsöringstrolling idag


Är ute med Josef och Björne och ska försöka lura nån havsöring. Skönt att vara ute igen , det var ett tag sen nu. Återkommer med rapport om det blir nåt.

torsdag 7 oktober 2010

Vipkväll hos Berra


Berra öppnar 1200 kvm butik i vårby. Mycket fin butik med mycket grejor.