Bloggintresserade

onsdag 28 april 2010

Sammanfattning Bornholm


Som sagt en supervecka på Bornholm , en tävling att rekommendera. Tidvis mycket bra fiske men oxå några sämre dagar. En stor del i det hela är Pension Verona med Per och hans mat , oxå att rekommendera!
Stort grattis till alla pristagare och bra jobbat av de svenska teamen som tog hem landskampen.
Tack Rille för att du gett oss trevligt sällskap , tack även till Baronen , No Shit On The Dragon , Team Spätta , Team SOS , Trassel , Hedberg med gäster , Dieseldoris med flera med flera..... Vi ses nästa år!
Nästa tur för mig blir 7-9 maj i Simris med mina vänner Stefan och Uffe
Här kommer lite bilder från veckan på Bornholm.












Och sist men inte minst..........Bullen såklart han e ju inte liten

söndag 25 april 2010

Hemfärd


Vi har haft en fantastisk vecka på Bornholm men allting har ett slut. Nu åker vi till Simris och parkerar båten och sen blir det hemfärd. Återkommer med summering och lite bilder.

lördag 24 april 2010

Nr 4 i baljan


Gott gott........

Nr 3


Micke fick en likadan som den första och strax efter bet den här på en dipsy , ca 8kg

Micke drillar



Äntligen lax i båten!


Ingen stor men vi brände en fin precis innan.

fredag 23 april 2010

Fina fiskar!


Det är dagens största men tyvärr inte våra , det blev bom igen. Vi har legat i samma områden som det har kommit upp fisk i men det har inte funkat för oss. Det blev en halvdag igen pga blåsten men imorgon så är starten planerad till 05.00 så det blir en lång dag. Nu blir det siesta och ett par kalla öl.

torsdag 22 april 2010

Bom idag igen


Bara att dränka sorgerna nu.....Riktigt tufft väder idag och dessutom inget bra fiske för oss. Baronen har totalt 7 fiskar och ligger riktigt bra till , kul! Nya chanser imorgon.

Bom igår


Tyvärr blev det ingen lax för oss men vi tar nya tag idag. Vi var på samma plats som vi fick fisk på dagen innan men bara 3 små. Ca 80 laxar kom upp med en toppvikt på ca 17 kg. Återkommer under dagen med rapporter. Bullens lax i förrgår vägde förresten 16,66 kg , nytt PB för honom så ett stort grattis från oss!

onsdag 21 april 2010

Dags för tävling!


Riktigt kul att vara här , 238 båtar kommer till start. Nu är det bara en liten detalj kvar.....laxen!

tisdag 20 april 2010

Bullen regerar!


Bullen skickade denna bild på en lax som de fått idag. Bara att lyfta på hatten och gratulera! Vikten är okänd eftersom de inte har någon våg. Men den är 35 cm hög och 1meter lång.

Dubbelhugg!


Verkar som vi har hittat fisken , tyvärr inga stora men det kanske kommer........

Lax i båten


3 för små och nu denna på ca 4,5 kg.

All ute!


Det blev bom igår men då har vi iallafall prövat 2 ställen som vi inte behöver köra på tävlingen. Nu är Rille på plats igen efter 3 dagars gästspel hos Baronen. Idag provar vi ett nytt ställe igen så får vi se. Återkommer!

måndag 19 april 2010

Inget ännu


Kanon väder och bra förutsättningar men inget har hänt. Stort grattis till Jocke i Team No Shit On The Dragon som tagit PB med denna fina lax på ca 14-15 kg. Igår fick vi två till innan vi åkte iland , en retur och en 6kgs. Totalt 7 fiskar i båten varav 2 returer , en bra dag!

söndag 18 april 2010

Trippelhugg igen!


Bytte ställe och fiskade landnära och det lönade sig. Fick upp 2st på ca 5-6 kg och på den tredje gick linan av. Bra flyt nu!

Trippelhugg


En retur och 2 st 4-5 kg i baljan. Nu tror jag att vi har förtjänat en lättöl (eller 2?)

lördag 17 april 2010

Framme på Bornholm


Efter en blöt resa över och krångel med autopiloten samt en massa fula ord så är vi äntligen framme. Med allt krångel och en tilltagande vind så ställde vi in fisket och koncentrerade oss på autopiloten istället. På Verona blev vi som vanligt mottagna av Per och hans fru Ann som nu har serverat en god middag i vanlig ordning. Imorgon blir det iallafall fiske om prognoserna håller i sig. Klart slut!

Packat och klart!


Nu åker vi till Bornholm. Återkommer med rapporter.

söndag 4 april 2010

Inget fiske idag!


Det blåste ca 10-12 ost och skulle öka till 16 ms så vi åkte över till Simris för hemfärd. Denna lilla lax bet på en apex i ytan , den minsta jag sett som fångats på trolling. Han fick naturligtvis simma tillbaka omgående. Men vi har haft 3 fina dagar på Bornholm och fått 4 laxar med topp på 9,2 samt tappat ett par så vi är nöjda. Och inte minst ett fantastiskt bemötande och god mat från Per på Pension Verona. Nu blir det hem och göra iordning båten till Bornholmstävlingen och gå igenom utrustningen. Klart slut

lördag 3 april 2010

Lax 9+


Rille är lycklig , riktigt bra fight. Finns mycket fisk i området så det är bara att gnugga på.

Lax i båten!


Kapten orkade inte drilla så jag fick äran att ta upp den. Igår blev det inte något mer förutom att jag lyckades tappa en 5 - 6 kilos 10 meter bakom båten samt ett påslag när vi rev. En skön start på dagen iallafall. Återkommer med rapporter.

fredag 2 april 2010

Silver i båten!


Rille med lax ca 4,5 kg. Det var vi värda! Superväder nu , blå himmel och bleke. Man kunde ju ha det sämre hehe.....

Rille drillar



Ny dag nya chanser!


Bornholms nordspets.

torsdag 1 april 2010

Bom idag


Framme hos Per på Verona och ska ladda inför morgondagen med lite god mat och ett par öl.

På väg till Bornholm


Per är redo med sin Carolina och gäster.